Toen ontmoette ik de koningin

zaterdag, mei 23, 2015 De laatste dagen waren echt heel stressvol en tegelijk ook zeer spannend. Ik weet niet goed hoe ik eraan moet beginnen om jullie dit te vertellen. Maar ik ga er gewoon meteen voor gaan. Helemaal in het begin van het jaar kregen we in de klas de opdracht om een ontwerp te maken die zou komen op een olifantenbeeld. (van the elephant parade, ik weet niet of jullie het kennen.) Het beeld zou komen te staan aan de ingang van het UZA in Edegem. 

En nu komt het: Ik en twee andere meisjes uit mijn klas hadden gewonnen! Iets wat we eerlijk gezegd niet meteen hadden zien aankomen en het ons meteen overweldigde. Zo hebben we dus samen (en natuurlijk met behulp van mijn lieve klas) uren gespendeerd aan het schilderen van het beeld en is het uiteindelijk en gelukkig maar op tijd klaar geraakt.

Maar niet veel later kregen we het grote bericht te horen dat we op tv zouden komen, een interview zouden moet gaan houden en de koningin gingen ontmoeten. Ik kan niet goed mijn gevoel beschrijven die hierbij hoorde. Aan de ene kant erg trots, iets wat ik me niet goed kon voorstellen dat het mij zou overkomen. De onzekere en verlegen persoon die ik ben, op een podium spreken voor onbekende mensen... Ik moet eerlijk zeggen dat ik het eerst niet echt zag zitten en dus grote stress had. Ik was thuis al letterlijk helemaal aan het trillen. Maar heb gelukkig de stress kunnen overwinnen en is het goed gegaan. Achteraf gezien was het best nog wel leuk.
Een babbeltje met de koningin. Mijn hoofd recht in het midden, haha
Dus als je ooit in het UZA komt moet je maar eens goed zoeken naar een beeld van een olifant die met roze geschilderd is. ;)

Hebben jullie nog een fijne week gehad? 

Liefs Helene,
You Might Also Like

10 reacties

 1. Wat gaaf zeg! Dat heb je helemaal verdiend! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, dikke proficiat! Echt de moeite, superleuk dat je dit hebt kunnen realiseren :D En, was't een toffe, onze koningin? :) Proficiat hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ze was best wel een lieve ;) Echt een heel gekke ervaring xxx

   Verwijderen
 3. Aahh wat gaaf zeg! Gefeliciteerd meid<3 Ik kan me voorstellen dat het spannend was, maar wel heel leuk :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weet je dat ik het misschien nog wel leuker vind dat je een olifant hebt ontworpen voor the elephant parade dan dat je de koningin hebt ontmoet, ik vind het altijd zo'n leuk kunstproject. Maar ook heel col dat je Maxima hebt ontmoet of course hahaa.
  ps; leuke haarclip ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat gaaf! The Elephant Parade is zo gaaf! We zijn er een keer met z'n allen heen geweest hebben er nogsteeds een poster van op het toilet hangen ;) Heel cool dat je er 1 hebt beschildert! Oehh spannend zo'n interview en ontmoeting, maar vooral heel leuk natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel tof zeg! Ik heb Maxima gezien met Konginsdag, was heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen