A U T U M N - I N S P I R A T I O N

dinsdag, november 10, 2015

Hopelijk hebben jullie allemaal al een fijne week gehad. Voor mij is de vakantie al helemaal begonnen en ben dus zo blij om nu eventjes rustig voor mijn laptopje te zitten en wat te schrijven. Jullie hebben buiten waarschijnlijk allemaal al gemerkt dat het weer stilaan kouder aan het worden is. En eindelijk kunnen we nu officieel zeggen dat de herfst begonnen is. Misschien wel één van mijn favoriete seizoenen. Gewoon de sfeer die er hangt, de kleuren…. Eigenlijk alles zowat. ;)


Om dan toch helemaal in het plaatje van de herfst te passen  vind ik het altijd zo fijn om bijpassende kleding te zoeken. En in het algemeen inspiratie op te doen. Ik krijg er dan ook echt kriebels van om naar al die warm-rode plaatjes te kijken. Deze keer heb ik dan vooral ook kleding opgezocht waarbij meteen het woord       h e r f s t  in me opkwam. Deze vond ik vooral op de webshop  van Esprit. Ik vind het dan ook zo fijn om tussen al de kleding te snuffelen en leuke dingen te vinden. Hopelijk breng ik met dit berichtje dan ook de ‘herfstse sfeer’ mee door.

En dat ik een grote fan ben van kleurijke sokken is ok niet echt een nieuwtje. Vooral met allerlei leuke patroontjes. Echt zo schattig ! haha (zie mij hier helemaal over excited wezen.)
Het eerste natuurlijk deze lange rokken. Hoe zou ik die nu kunnen vergeten. (haha) Een grote fan hier van kokerroken ! *wijst naar zichzelf… Deze zomer heb ik ze een soort van ontdekt en moet zeggen dat ik ze echt prachtig vind. Vooral op een eenvoudig zwarte valt erg veel te combineren.Thuis heb ik ook een aantal coltruien en ik vind dat ze echt geweldig zijn voor de koudere dagen. Met een warme chocomelk, een coltrui en dan een boek. Het beste ooit !
Waar krijg jij echt een ‘herfst-gevoel’ van? :)


xxYou Might Also Like

5 reacties

  1. Ahh die sokken zijn zo leuk, dat is echt iets dat ik wil gaan proberen deze herfst/winter! En ohh, coltruien, een en al liefde hier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa, ik heb deze week voor het eerst weer mijn lekkere warme sjaal gedragen! Ik vind dat bruine rokje en dat tasje erg leuk! Leuke herfst inspiratie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kokerrok, ik houd van clean en simpel!

    BeantwoordenVerwijderen