Spam je blog

woensdag, juni 03, 2015

Hi! Omdat het vandaag nogal een drukke dag is met veel leren, wilde ik nog eens een 'spam je blog' doen. Tussen de pauzes kan ik dan allerlei nieuwe blogs ontdekken, wat ik super leuk vind. Dus wees niet vergeten en laat je hieronder in de comments horen. Ik ben benieuwd ;)


Liefs X

You Might Also Like

14 reacties

  1. Ik denk dat je mijn blog wel kent haha! Maar mijne is dus tamaraeleonoraa
    wordpress.com en ik schrijf over van alles en nog wat! En over een paar maanden ga ik stage lopen in het buitenland dus daar ga ik ook verslag over doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeej, spammen! Alles is leuker dan leren, dus post ik hier ook maar eventjes ;) Ik ben dus Silke en studeer in Gent. Bij deze gaat mijn blog dan ook voornamelijk over mijn leven en alle dingetjes die ik leuk vind. Deze vakantie verandert mijn blog een beetje in een reisblog en daar kijk ik echt naar uit :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk! Mijn blog is jannaverboom.blogspot.com . Het is een van-alles-wat blog waar ik elke woensdag en zondag een artikel op (probeer te) post(en). Een hele leuke blog heb je trouwens!

    Liefs, Janna

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hihi bij mij komt er vandaag geen artikel online omdat ik het zo druk heb meehhh. Maarja spammen kan altijd haha. (Stiekem haat ik het woord spammen.)
    Blablabla gaan we met de riedel: ik blog op EmmaThings over fashion, lifestyle en fotografie. Heb je zin in pizza moet je zeker eens langskomen xxx.
    Ik stop want ik ben in een heel domme bui ghehe. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk dat je een spam je blog doet!

    Ik ben Britt en blog op beautyistheanswer . Naast dat ik zoals de naam zegt blog over Beauty vind ik het ook steeds leuker om outfits te delen , persoonlijke artikelen en andere dingen te delen. Ik zou het leuk vinden als je mijn blog zou bezoeken , liefs Britt

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk! :) ik ben Luna en op mijn blog Luna Michelle blog ik over dingen die mij blij maken <3 Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt! liefs,
    ps. succes met leren! x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat lief! Ik ben Romy en blog over alle dingen die ik meemaak. Een beetje een van alles en nog wat blog! Veel succes nog met leren, ik moet ook weer aan de bak vandaag..

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Superlief! Natuurlijk doe ik mee! Op mijn blog verschijnen posts over Fashion, Lifestyle, Interior en Inspiratie. Ook plaats ik 'captured moments' (fotografie) en 'take it easy, make it easy's' (DIYs). En soms zul je er ook blogs de catagorie 'omnomnomnomnom' (food), 'Art, Sketch, Draw 'n Stuff', 'tragical stories of my wallet' (shopblogs) en 'favorites in a frame' tegenkomen. En als ik ooit een wereldreis maak, kan je mijn verhaal er natuurlijk ook vinden! Van alles wat, waar ik lekker over schrijf. Volgens mij kende je m'n blog al, maar tja, altijd nice als je mag spammen :) Succes met leren!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik doe graag mee! Mijn blog is http://cartouche-whisper.blogspot.nl/
    Ik ben Kaylee en ik op Cartouche schrijf ik over alles wat mij bezig houd, onder andere tekenen, schrijven, schilderen en plantjes verzorgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hihi, leuk dat we even mogen spammen. Maar voor ik dit doe, nogmaals heel veel succes met die examens hé meid!

    Mijn blog is www.lovali.blogspot.be en ik blog eigenlijk over heel veel dingen. De laatste tijd wil ik me meer gaan richten op mijn liefde voor tweedehands spullen/items/kleding en op alle creatieve dingen die ik op school en daarbuiten doe. Hopelijk zie ik je snel eens op mijn blog! Liefs, Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben Celine van The Beautyboulevard.nl. Wij bloggen vooral over Beauty, Fashion en Lifestyle. Sinds kort staat er ook een winactie online waar je twee kaartjes, een dagentree voor een sauna bij jou in de buurt kan winnen. Neem je even een kijkje?

    Je kunt me ook volgen op bloglovin: https://www.bloglovin.com/blogs/beautyboulevard-12800301

    http://www.thebeautyboulevard.nl

    Liefs,

    Celine.

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety