Y E S T E R D A Y // ANTWERP

maandag, september 14, 2015

Ik ben net terug van gelopen te hebben door een gigantische regenbui. Snel nog een lekker warme trui genomen, want geloof me: de zomer is echt precies al helemaal gedaan. Whyyyy??? Maar maakt niet uit, ik heb best wel die zalige en warme truien gemist. Aan elk seizoen zijn wel zijn positieve kanten. De kou heeft ook wel zijn eigen sfeertje.

Omdat het gisteren Open monumentendag was in Antwerpen ben ik er nog een bezoekje gaan nemen. Ik vind het altijd zalig om eventjes opstap te gaan/ weg te zijn van huis. Het leek me ook perfect om foto's te trekken aangezien er prachtige dingen staan. Zo bezocht ik een aantal leuke winkeltjes, de consiencebibliotheek,... Maar ik zal niet te veel gaan praten en blabla doen, haha. Dus hier zijn de foto's dan. Enjoyy ;) 

(nog eventjes terzijde: gisteren nam ik ook nog een aantal outfit-foto's waarop ik niet kan wachten om ze online te zetten. Ik ben echt benieuwd!)Hoe was jouw weekend?

You Might Also Like

11 reacties

 1. Leuke foto's! Dat lampenwinkeltje is zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooiw foto's, joh! Echt leuk zo'n open monumenten dag :) Nu heb je me helemaal nieuwsgierig naar die outfit foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Antwerpen heeft zo'n heerlijke vibe!! Ik heb vier cadeautjes gekregen van de zomer, namelijk vier kskjskam muggenbulten, enorm zijn ze haha. Vreselijk, maar goed. Dat was mijn weekend (; x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's heb je gemaakt, leuk artikel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je super leuke foto's genomen! Ik hou echt enorm veel van Antwerpen!! hehe. Ik ben echt benieuwd naar je outfit eigenlijk! Leuk artikel dit! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh ik wil naar Antwerpen! Ik vind het zo'n leuke stad, mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave foto's, ik wil zo graag een keer naar Antwerpen! Ik ben benieuwd naar je outfit!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh, die bolletjes! Is dat een happy lights-winkel? Ik wist niet dat er zulke grote bestonden! Leuke foto's, ben al benieuwd naar de outfitfoto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt super leuke foto's en de winkeltjes lijken me ook echt super leuk! :) X

  BeantwoordenVerwijderen