D E C E M B E R - D R A W I N G S

dinsdag, december 15, 2015

Eindelijk zijn die examens gedaan. Ze leken dan ook werkelijk eeeeuwwen te duren. (En heb eigenlijk nog steeds niet helemaal het gevoel dat ze gedaan zijn... Haha, komt nog wel) Ik weet niet waarom, maar iedere keer wanneer ik eigenlijk zou moeten studeren geraak ik een soort van 'verslaafd' of ontdek ik net een nieuwe hobby of zoiets. Bijvoorbeeld: zo had ik vorige examens dat ik helemaal in de ban was geraakt met de sims, terwijl ik eigenlijk zou moeten studeren. en net waneer de examens dan gedaan waren wist ik niets te doen. Haha en deze keer is dat net hetzelfde met breien. (ja, I know) Zo heb ik in twee dagen bijna een hele trui gemaakt... 


En natuurlijk heb ik dan tussendoor ook weer massa's tekeningen gemaakt. Ik heb al een tijdje een heel verhaal in mijn hoofd voor een boekje te illustreren. Het is er nooit echt van gekomen om er tekeningen bij te maken. Maar (natuurlijk wanneer het examens waren :') ) ben ik er aan begonnen. ik beloof jullie alvast dat er nog veel gaan volgen. :)


 Een hele, hele fijne vakantie gewenst! <3


You Might Also Like

14 reacties

 1. Bedankt voor deze tekeningen. Ik herken gevoelens erin, ik wou dat ik zo kon tekenen zodat ik ze zelf kon uiten, maar jouw tekeningen werken ook goed. Blijf zeker tekenen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat lief, danku! En ik ga zeker blijven tekenen, ik steek er echt heel mijn hart en gevoel in ;)

   Verwijderen
 2. Mooie tekeningen! Je hebt ze ook mooi op de foto gezet op de twee foto's bovenin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo gaaf om te zien hoe iedereen zijn eigen tekenstijl heeft! De jouwe is ook zo cool. Echt heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo gaaf om te zien hoe iedereen zijn eigen tekenstijl heeft! De jouwe is ook zo cool. Echt heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat kan je toch goed tekenen! echt ontzettend mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt héel mooi jouw eigen tekenstijl! En geweldig dat je nu bezig bent met breien, zulke verslavingen ontdek ik nou ook altijd precies als ik in een drukke schoolperiode zit.. haha.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weet je, ik heb dus nu al bijna een week geen examens meer en ik besef het nog stééds niet dat het er geen meer zijn, oeps.. Komt inderdaad nog. ;) En dat waar jij voor bezweek elke keer, daar probeer ik me altijd voor te behoeden. Lukt me meestal net. Hey, die trui, ga je die dan ook eens tonen? Ik hou trouwens van je tekenstijltje. Zo minimalistisch. je hebt er echt een soort signature stijl van gemaakt. Het stijltje van Helene, snap je? (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt echt zo veel talent! Ik vind je tekeningen echt prachtig. Je ziet de emotie erin terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt echt zo veel talent! Ik vind je tekeningen echt prachtig. Je ziet de emotie erin terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Great inspiration <3
  You did a good job :-)

  Swantje from www.swanted.de

  BeantwoordenVerwijderen