Life Lately

woensdag, juli 06, 2016


School lijkt alweer zo lang geleden. En toch. Twee weken geleden zat ik nog aan een tafel mijn examen te maken. Hoe gek kan tijd wel niet zijn? Ik ben er de laatste maanden zoveel bezig met het begrip 'tijd'.  Ik heb soms precies ook de nodige drang om alles vast te leggen. Ik wil niets van gebeurtenissen die ik meemaak vergeten. Mijn fototoestel, tekenblok,... Ik neem het overal mee naartoe omdat ik gewoon niets wil kwijtraken en vergeten. Op zich nog wel iets moois. Ik wil later wanneer ik oud ben terugkijken op de mooie dingen die ik vroeger heb gedaan. En wauw, ik ga hier weer een emotionele toer op. Haha. Laten we zeggen dat ik geniet van mijn vakantie ondanks ik echt nog niet veel nuttigs heb gedaan. Maar daar dienen vakanties voor. Toch?

Vorige week vrijdag was het dus toelatingsproef van Gent. En ik denk dat ik in mijn hele leven nog nooit zo een vermoeiende dag heb meegemaakt. Gelukkig is alles goed gegaan. En nu *trommelgeroffel: Ik ben erdoor! Woehoeww. Ja, ik voelde me net in een 'doorlatings ronde' (hoe noem je zoiets... Ik kan iet op het woord komen) van The voice ofzo... Het lijkt net of ik op dat moment besefte dat alles nu is begonnen. Dat ik niet meer een 'klein' kindje ben, maar dat ik een grote stap ga maken in deze onbekende wereld. Best wel spannend.


Geniet zeker nog van jullie vakantie! :)

xx

You Might Also Like

12 reacties

 1. Gefeliciteerd! Wat heb je dit ook weer gaaf getekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd meid, supergaaf dat je door bent! Je gaat het ver schoppen met dit talent<3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhh, heeel erg gefeliciteerd! Al had het met zo'n talent niet echt fout kunnen gaan,haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Ziet er weer super tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd, natuurlijk ben je door! Weer hele mooie tekeningen heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd!! Ik ga quoten wat jij ooit tegen mij gezegd hebt 'het zou zo vreemd zijn als wij samen in de klas zouden zitten' haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd dat je door bent!! Wat goed!! En je tekeningen zijn weer ontzettend mooi!! Ze zijn best groot, of niet? Knap hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh wat gaaf dat je door bent! En wat zijn die getekende 'poppen' die je op de foto hebt gezet leuk zeg! Hele fijne vakantie nog hé, geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog eens gefeliciteerd! En echt super mooie tekeningen zoals altijd :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ZALIG dat je erdoor bent, gefeliciteeeerd! Hoe mooi zijn je tekeningen weer btw, oh. Ik heb trouwens precies hetzelfde, ik wil ook steeds alles vastleggen en in het nu leven. (Want het komt vaak voor dat ik gewoon ergens anders zit met mijn gedachten.)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. WOW, gefeliciteerd dat je erdoor bent! Fout had het anders ook niet kunnen gaan hé met zo'n talent! En je tekeningen zijn echt super mooi! Je bent zo creatief, echt super leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Proficiat! Je tekeningen zijn echt prachtig! ( ik weet echt niet meer hoeveel keer ik dit heb gezegd maar echt! :))

  BeantwoordenVerwijderen