Foto's die ik onlangs nam

maandag, februari 23, 2015

Omdat vandaag het school weeral is begonnen. En school is gelijk aan vermoeiend wilde ik vandaag rustig en gezellig voor mijn laptopje zitten en wat schrijven en fotootjes tonen. Ik heb de maanden die gepasseerd zijn echt een gigantische hoop foto's getrokken. Ik denk echt dat ik in mijn hele leven er nooit zoveel heb genomen. Haha! Maar foto's trekken is echt één van mijn grote hobby's geworden en ik geniet er iedere keer weer van. Ik hoop dat jullie dus ook vol plezier mee een kijkje nemen.

Ook bezocht ik gisteren nog het modemuseum, de tentoonstelling van Dries van Noten. Zoals ik jullie al vertelde in mijn vorige bericht en tot mijn grote verbazing en veel geluk mocht ik er foto's trekken (yay! *vreugdesprongetje!)

Ik ga jullie eerst nog zeggen dat er een enorme variatie aan foto's gaan tussen staan. Zo gaan er dus een aantal zijn die misschien iets minder mooi zijn, maar die ik er toch tussen wilde zetten omdat ze voor mij een leuke en gezellige herinnering weergeven. :) Have fun watching!


Herkennen jullie deze 'verslaving' aan foto's trekken? 

Liefs X


You Might Also Like

11 reacties

 1. Oh wat een mooie foto's! En oh wat leuk dat je foto's mocht trekken op de tentoonstelling van Dries Van Noten! Ik mocht dat jammer genoeg niet, balen! En jaaa, ik herken deze verslaving zo hard! Foto's nemen van alles is een dagelijkse gewoonte geworden. Je weet nooit voor wat je die foto's kan gebruiken he! Heel erg leuk artikel! De 2de foto en de 3de vind ik echt supermooi! Veel liefs, Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh danku! Dat is lief om te horen! :) En inderdaad, dat je geen foto's mocht trekken is echt niet fijn. :/ liefs X

   Verwijderen
 2. Prachtige foto`s meid! Wat heb je een leuke blog ik ben je meteen via bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat lief! Natuurlijk dat ik eens een kijkje ga nemen :D X

   Verwijderen
 3. Ik vind 'foto's trekken' zo gezellig klinken haha! Prachtige foto's, ik zou die tentoonstelling ook graag nog eens bezoeken!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, mooi hoor! Ik vind vooral die met die kleuren erg gaaf! (wauw, duidelijke omschrijving. Ik bedoel de 2e)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, echt mooie foto's! Wat leuk dat je naar die voorstelling bent geweest! En ik ken de verslaving, ik moet echt foto's maken van dingen om me heen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, so pretty! ik vind ze te mooi, i love it. Je maakt prachtige foto's!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's! Je blog vind ik echt geweldig! Veel liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! Ik herken de verslaving helemaal. Ik maak ook van alles foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen