Un jour à Bruxelles

woensdag, februari 18, 2015

Hi! Ik hoop dat jullie allemaal een geweldige dag hebben gehad. Ik heb nog steeds vakantie en ben er volop van aan het genieten. Gisteren ben ik dus ook nog naar Brussel geweest en het was er echt fijn. Omdat ik mijn fototoestelletje meehad leek het me leuk om jullie misschien mee te laten genieten van mijn dag. 

Ik had de stad wel al eens bezocht, maar ben er eigenlijk nooit zo lang geweest of heb nooit echt goed alle winkels gedaan. Ook was ik erg benieuwd naar de winkel Primark (die jullie waarschijnlijk wel kennen) Omdat ik er nooit eerder binnen was geweest. Ik had er ook al heel vaak dingen van gehoord, dus vond het wel eens tijd om een kijkje te gaan nemen. En heb natuurlijk een aantal spulletjes gekocht, die ik jullie één van de dagen eens ga laten zien. Ik heb er in ieder geval al super veel zin in. Om het te fotograferen enzo... :)

Ik ben echt al helemaal verliefd op kleine design winkeltjes en deze viel me opeens op. En ik kon het dus niet laten om er een foto van te nemen. 
Ik was dus in Brussel met mijn lieve zusje en samen waren we nog wat gaan drinken in een enorm schattig cafeetje. Het was een beetje fris buiten en er is natuurlijk niets beters dan een warme chocomelk. 
Natuurlijk de prachtige gebouwen in Brussel die niet te vergeten zijn. En vooral wanneer het donker is is wordt de stad nog mooier. Alle verlichting en cafeetjes. Een fantastische sfeer. Ik ben de laatste tijd ook meer en meer geïnteresseerd in architectuur en mooie gebouwen dus dit is dan echt leuk om te zien en bewonderen.


'Gezond zijn in Brussel'. (haha) Ik weet niet of jullie de voedselketen kennen. 'Exki', ze verkopen vooral bioproducten en ze zijn echt heerlijk. Het lijkt nu net of ik reclame aan het maken ben (haha) Nee maar het eten is er gewoon geweldig. In Antwerpen hebben ze ze ook en ik kom er echt vaak.


En dan terug naar huis in de trein. Ik weet niet of jullie het al weten maar ik ben zo wat blijven hangen bij het spel 'Temple run' . Het is echt mijn favoriet. Ik speel het echt te vaak en toch blijf ik het leuk vinden. Die rare hersentjes van mij soms... 

Het was eens een beetje anders vandaag, maar hoop dat jullie er toch van genoten hebben. Ik vond het in ieder geval echt een geweldige dag. Eén van de dagen ga ik nog wat fashion berichten plaatsen. Yay! :)

Hebben jullie de stad al eens bezocht?

Liefs x


You Might Also Like

9 reacties

 1. Ik ben er nog nooit 'echt' geweest, in ieder geval niet zo uitgebreid. Het lijkt me echt een fantastische stad met prachtige plaatsjes, heerlijke sfeer ook. Ik vind de foto's echt prachtig gemaakt <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dankje :) Het is inderdaad een geweldige stad xxx

   Verwijderen
 2. Brussel lijkt me echt een geweldige stad! Superleuke foto's!<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik woon in België, maar ik ben nog niet zo vaak in Brussel geweest. Vooral om te shoppen, voor de rest nog niet echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh superleuk! Ik ben een tijd geleden ook naar Brussel geweest. Ik vind het echt een geweldige stad en ik wil het zeker nog een keer bezoeken! Zeker door alle mooie foto's die je hebt genomen! Veel liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar ben ik nou nog nooit geweest! Ziet eruit als een leuk, gezellig stadje!

  BeantwoordenVerwijderen