DRWNG: THE DESERT

vrijdag, juni 26, 2015

Wauw, ik heb echt letterlijk nog geen enkel moment na de examens stilgestaan. Iets wat ik natuurlijk helemaal niet zo erg vind. Ik hou ervan om weg te gaan met vrienden en leuke dingen te gaan doen. Toch is het nu best fijn om op mijn bed te zitten en dit artikeltje te schrijven. De examens zijn nu al stipt   drie dagen gedaan en maandag krijg ik mijn rapport, dus hopen dat de punten een beetje meevallen. :)

Hier is nog een tekeningetje dat ik een aantal dagen geleden maakte. Het was best wel goed weer en geraakte dus helemaal in de zomerse sfeer. Ook nog wat uitgeprobeerd met ecoline. (ik hou echt van de felle kleuren van deze techniek!) Hopelijk genieten jullie ook mee van deze lekker warme dagen.


Hoe was jullie dag? 

Liefs X

You Might Also Like

13 reacties

  1. Heel erg mooi gedaan <3 Geel is zo'n vrolijke kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk! Geel is zo'n heerlijk vrolijke kleur!:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh zo creatief dit, supermooi met dat geel!<3 Geniet van het lekkere weer volgende week (terwijl ik zit te blokken op m'n toetsen :'))!
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel creatief! Ik moet helaas leren door de aankomende toetsweek

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat mooi gedaan, wat ben je creatief! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk gedaan, heel mooi!
    Liefs. Jonne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw Helene, je blijft me maar elke keer verbazen met je talent! Echt supermooi deze tekening! Love it! De ecoline is ook echt superleuk dat hij zo fel is! Liefs, Xx

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety