SPAM JE BLOG

maandag, augustus 10, 2015

Omdat het vandaag een zalige rustige dag is, dacht ik dat het nog eens fijn zou zijn om wat nieuwe blogs te leren kennen. Ik vind het altijd zo fijn om er nieuwe te ontdekken en bezoeken, dus laat je vandaag maar eens helemaal gaan en spam er maar op los. Haha

Liefs Helene,

You Might Also Like

13 reacties

  1. Hooi!

    Leuk dat we mogen spammen!
    Mijn blog: josietamar.blogspot.nl
    Ik blog over eigenlijk vanalles! Ik houd van fotograferen, picknicken, stadjes bezoeken en nog veel meer. Dit vind je terug in mijn artikelen :)

    Liefs, Josie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. altijd leuk.
    nou, bij mij kan je gewoon veel fotografie dingetjes ontdekken, reizen en af en toe wat fashion.

    lov.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk Helene! Mijn blog ken je wel maar ik schrijf er dus over fashion, lifestyle en fotografie: mijn grote passies! :)
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat lief dat we mogen spammen! Ik blog samen met mijn nicht Rieneke op www.thecousinsworld.nl.We geven je een persoonlijk kijkje in onze 'wereld': fashion, lifestyle en interieur. Liefs, Klaske

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk en lief dat we mogen spammen! Ik ben Frederieke, een 16 jarige blogger die over alles blogt wat ze leuk vind. Heeft een grote liefde voor cactussen, vintage winkeltjes, vinyl en alles met een Brits accent. Mijn blog is vooral op fotografie gericht, maar soms krijg je ook een beetje van mijn kledingstijl te proeven. Ook kan je regelmatig creatieve artikelen verwachten, want ik vind het heul leuk om portretten te tekenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat lief dat we mogen spammen! Mijn naam is Britt , ik ben 16 jaar en een meisje die op beautyistheanswer.nl blogt over alles waar een meisje interesses voor heeft. Ik schrijf over beauty , af en toe wat fashion en lifestyle. En dan alles met een persoonlijke twist.

    Ik hoop dat je een kijkje neemt, zou ik erg leuk vinden , liefs Britt

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lief dat we mogen spammen!

    Ik blog op xmeiqi.blogspot.nl waar ik mijn persoonlijke posts en avontuur met jullie deel. Er staat nu een leuk outfitje online :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Fijn dat we mogen spammen. Op mijn blog www.gowithflo.be vind je van alles en nog wat: van DIY's en recepten tot outfits en persoonlijke kletspraatjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Yay! Weer een spam-spam mogelijkheid! Dankjewel! :) Ik ben Myrthe, en ik blog op www.happymyrtille.nl
    Ik blog eigenlijk over van alles en nog wat, ik heb nog niet bepaald mijn niche gevonden hihi. :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk, yay! Je kende mijn blog al wel geloof ik, maar anderen die hier langskomen misschien nog niet... Op mijn blog verschijnen posts over Fashion, Lifestyle, Interior en Inspiratie. Ook plaats ik 'captured moments' (fotografie) en 'take it easy, make it easy's' (DIYs). En soms zul je er ook blogs de catagorie 'omnomnomnomnom' (food), 'Art, Sketch, Draw 'n Stuff', 'tragical stories of my wallet' (shopblogs) en 'favorites in a frame' tegenkomen. En als ik ooit een wereldreis maak, kan je mijn verhaal er natuurlijk ook vinden! Dus eigenlijk gewoon van alles wat, waar ik lekker over schrijf :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Altijd leuk :) . Ik heet Laura en heb sinds deze vakantie een splinternieuw blogje, staan nog niet zoveel artikelen op, maar zit vol ideetjes! https://petiteshistoiresdelaura.wordpress.com/

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi, Ik ben Alies en ik kom ook even spammen! Op mijn blog deel ik van alles wat mij bezig houdt, wat ik leuk vind en wat ik gewoon wil delen. Het gaat van Lifestyle tot Outfits. Van Koken tot Make-Up. Ook vindt je DIY's op mijn blog. Van alles wat dus!
    Liefs,
    Alies

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety