L A Z Y S U N D A Y

zondag, oktober 18, 2015

En het is weeral zondag. Wauw wat heb ik vandaag veel gedaan. Misschien is 'lazy sunday' toch niet echt van toepassing op vandaag, haha. nee maar buiten dat was het best wel een fijne dag. Ik ben begonnen met breien, veel foto's genomen, getekend en ook nog een wat outfit-foto's getrokken met mijn zus. Een hele hoop dus. Ik kan zoals gewoonlijk weer niet wachten tot ik de foto's van mijn outfit online zet. Heb geduld Helene, heb geduld...


Goodmorning! Ik moet eerlijk toegeven dat ik een persoon ben die 's morgens wel eens brommig durft te zijn, haha. Het is gewoon altijd zo moeilijk om uit bed te gaan. Ik snap mezelf soms echt niet: Ik wil 's avonds nooit gaan slapen, en 's morgen zou ik niets liever willen doen... Ik kan toch niet de enigste zijn?
Wat outft-foto's gaan nemen met mijn lieve zus. We zijn wat straten verder gegaan in de hoop om een mooie achtergrond te vinden... ergens. Helaas woon ik niet echt in een mooie grote stad... *Sad face. Het is natuurlijk ook een kunst om iets moois te maken met een woonwijk op de achtergrond... Laten we hopen dat het min of meer is gelukt. Haha
Iedere jaar wanneer de kou aankomt begin ik altijd wel aan een nieuw breiwerk. Ik vind het gewoon zo ontspannend. Na mij schoolwerk vind ik het echt altijd zo fijn. Een goede vriendin van mijn vroeg of ik voor haar een Bernadette trui wilde maken en ben er al meteen aan begonnen. 

Hoe was jullie dag?

Heel veel kusjes x


You Might Also Like

12 reacties

 1. Wat leuk om een kijkje te krijgen in je leven! Enne: wat knap dat je kan breien. Ik zou niet eens weten hoe ik zou moeten beginnen, haha. Enne: ik ben ook totáál geen ochtendpersoon hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha danku ;) En ja ochtenden kunnen soms echt vreselijk zijn haha x

   Verwijderen
 2. Die foto met je zus is echt heel erg mooi! Ik ben benieuwd naar de outfitfoto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk dat je breit! Lijkt me echt tof om te kunnen. Ik ben benieuwd naar je outfitfoto's!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great post dear! I love it:)

  irenethayer.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's! Herkenbaar met dat outfitfoto's maken, ik woon in een heel saaie woonwijk, zonder spannende gebouwen of mooie, Amsterdam-achtige straten, haha. Ben heel benieuwd naar de outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gaaf artikel! Leuk dat je aan het breien bent ;-)

  BeantwoordenVerwijderen