Vijf dagen in Venetië

zaterdag, oktober 31, 2015

Wauw wat is het vandaag een rare en vermoeiende dag. Vandaag en gisteren lijken precies net door elkaar te lopen of niet echt afzonderlijke dagen te zijn. Waarom? vragen jullie je misschien af, en dit komt door de lange-héél-héél -lange busrit waar ik een aantal uur geleden nog opzat. (echt vreemd haha) Heel mijn kleine vertrouwde ritme in de war. Ach, komt wel weer goed. :) In mijn vorige blogpost vertelde ik dat ik naar Venetië ging en ben nu dus helemaal goed en wel aangekomen. Ik heb dus ook super veel foto's genomen (zoals al te verwachten was of course--> jullie kennen me al haha)

In Venetië bezochten we met de school vooral veel prachtige musea en tentoonstellingen. Ook omdat het dit jaar biënnale was in de stad. (Wij gelukzakken toch...) Hopelijk ademen jullie via de foto's diezelfde prachtige sfeer van Venetië in zoals ik hem heb meegemaakt. Enjoy ;)


            


Zijn jullie al eens in Venetië geweest? 

Kusjes Helene xx

You Might Also Like

10 reacties

 1. Wat tof dat je in Venetië bent geweest, ik ben er nog nooit geweest maar het lijkt me echt superleuk om er eens heen te gaan. Mooie foto's ook!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie foto's! Ik ben nog nooit in Venetië geweest maar zou er zo graag een keer heen willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's, ik ga dit jaar naar Firenze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke sfeerfoto's en die schets is echt mooi gelukt! Nog veel plezier in Venetië!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, Venetië ziet er heel erg mooi uit! Ik ben er nog nooit geweest, maar door je foto's wil ik er zo snel mogelijk heen! xx

  BeantwoordenVerwijderen