Een beetje tekenen

vrijdag, november 06, 2015

Gisteren kwam ik met de trein terug van Brussel. Ik keek naar buiten en je kent het misschien wel, een moment waarop je veel te hard nadenkt over alles en er ideeën ontstaan. Ja dat moment had ik gisteren. Mijn hoofd zat vol met allerlei ideeën van dingen die ik zou kunnen maken, tekenen, schilderen, het leven. (wauw we gaan hier wel heel diep, haha) Nee maar echt, het was een zalig gevoel: rustig naar buiten kijken, en denken/ dromen. Zowat in je eigen wereldje zitten. 


Ik kwam dus op het idee om er verschillende illustraties rond te maken. Een moment waarop je alleen bent en rustig kan nadenken over dingen. Iedereen kent het wel. En het hoeven niet persé 'speciale momenten te zijn. Gewoon wanneer je alleen zit en je hoofd zijn eigen weg gaat. Hierbij dus een aantal tekeningetjes van gisteren en vandaag. ;)

Heel veel liefde 
xx

You Might Also Like

13 reacties

 1. Ik vind het echt mooie tekeningen, ook het idee er achter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan zo als illustratie in een kinderboek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een leuke tekeningetjes! Kan inderdaad zo als illustratie in een boek dienen! :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze echt heel erg gaaf! Prachtige illustraties. En wat ik onwijs mooi vind, is dat je echt een eigen stijl hebt - daar kan ik alleen maar van dromen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wau! Wat heb je toch een leuke tekenstijl! En al die vrolijke kleurtjes, zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat teken je leuk! Ik word er vrolijk van! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je tekeningen zijn weer super mooi, zoals altijd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw zo mooi getekend :O Ja, nadenken over het leven is best wel fijn. En als het geen gepieker wordt brengt het ook wel wat rust in je hoofd vind ik :) .

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh ja dat gevoel ken ik wel, treinreizen is soms echt een heel erg inspirerende bezigheid. Maar wauw wat zijn deze illustraties mooi, ik zou willen dat ik dat kon! Echt prachtig! Liefs, Charelle

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een mooie tekeningen! Je stijl is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen