MIJN EERSTE MEETING

zondag, januari 03, 2016Woensdagmorgen stond ik op vol enthousiasme. Vandaag zou ik eindelijk de andere 'mede-bloggers' ontmoeten. Je kan je niet voorstellen hoe spannend en tegelijk ook enorm leuk ik dit wel niet vond. Ik stormde thuis de trap af naar beneden en haalde op het nippertje nog mijn bus. Met de anderen hadden we afgesproken om voor elkaar een cadeautje te gaan kopen en natuurlijk (mij kennende) moest ik het die morgen zelf nog gaan halen. (Waarom blijf ik alles altijd toch tot het einde uitstellen? Whyy? ) Aan het station hadden we afgesproken en daar ontmoette ik Lobke, Klaarje, Lise en Britt. Ik vind het echt ongelofelijk hoe je zonder elkaar ooit gezien te hebben toch elkaar in het echt kan ontmoeten. En het leek ook echt werkelijk of we elkaar al veel langer kende dan alleen die dag. Echt gek! 

Vanuit het station zijn we samen nog gezellig wat gaan eten en hebben we de cadeautjes opengemaakt. (nog eens groot bedankje aan Britt voor de super mooie en lieve cadeautjes ;) ) Daarna liepen we nog wat rond in Antwerpen en namen we nog wat foto's. Correctie: Véééééél foto's. Ik denk dat ik in mijn hele leven in één dag nog nooit zoveel foto's heb genomen, haha. 

Het fotomuseum stond ook nog op ons lijstje. Het was best wel een grappig zicht hoe wij daar massa's foto's zaten te nemen in het fotomuseum. Mensen moeten ons raar hebben aangekeken. Haha!   We vormen een gek en geweldig team! :) Vooral héél veel liefde aan deze meisjes voor die geweldige dag!


xx

You Might Also Like

25 reacties

 1. Heel erg leuk! Lijkt me leuk om ook eens zoiets te doen.

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! En het was inderdaad heel erg leuk :)x

   Verwijderen
 2. Ik was echt super opgelucht toen ik je reactie zag op de cadeautjes. (En staat de sneeuwbal al op je nachtkastje? ; )) Het was echt suuuper leuk, wij vormden zo'n goed team wauw, niet normaal. En ik had ook echt het gevoel dat jullie al véél langer kende, zo gek! Voor herhaling vatbaar, echt! (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het sneeuwbolletje staat er al the 'shinen' op mijn nachtkastje! hahah :) En zeker voor herhaling vatbaar! x

   Verwijderen
 3. Aaah zo leuk lijkt het me ook om bloggers in het echt te ontmoeten! Hele mooie foto's ook:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awh wat leuk, jullie lijken me allemaal zo lief! Dat fotomuseum lijkt me ook gaaf!<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh :) Het was ook echt een mooie tentoonstelling <3

   Verwijderen
 5. Ik kan niet genoeg blijven zeggen hoe leuk ik het vond! We vormden inderdaad een geweldig team. En er komt zeker nog een vervolg aan! Je hebt echt hele leuke foto's gemaakt! En de bewerkingen ervan zijn ook ZO mooi! (vsco app? hihi :)!) <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah, danku! En inderdaad. Eindelijk na al die maanden is het me gelukt om ze met de app te bewerken :'D x

   Verwijderen
 6. Ahh, wat een gezelligheid!! Gave foto's! En 't fotomuseum ziet er ook tof uit zeg, nog meer redenen om Antwerpen een keer te bezoeken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was zeker voor herhaling vatbaar. Ik vond het heel fijn om jou te mogen ontmoeten. Die eerste foto is echt zo wijs, zeer mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh danku! Ik vond het ook zo leuk om jou eens te ontmoeten :)

   Verwijderen
 8. Het was zo leuk!! Je foto's zijn mooi geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het zo leuk om te zien hoe die bloggermeetings zo fijn uitdraaien :D Heel mooie foto's trouwens :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaah dit ziet er te leuk uit!! Woon je trouwens in nl (aangezien je blognaam)? Ik had er ook graag bij willen zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer dat je er inderdaad niet bij was. En ik woon in België. Het is inderdaad een beetje verwarrend dat mijn blog met 'nl' is. maar dit is doordat ik in het Nederlands schrijf ;) xx

   Verwijderen
 11. Het klinkt echt als een heel gezellige dag! Superleuke foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen