S P A M J E B L O G

donderdag, januari 14, 2016

Ik wil jullie allemaal nog eventjes bedanken voor de lieve berichtjes op mijn vorige blogpost. Het gaf me een warm en knus gevoel om ze allemaal eens door te lezen. :)

Jullie hebben misschien al gemerkt dat ik deze week niet echt veel online heb kunnen zetten. Ik ben de laatste dagen enorm druk bezig geweest met tekeningen en foto's te maken voor het school. Volgende week heb ik voorjury van mijn eindwerk en ik vind het zo spannend. Er is natuurlijk wel een beetje stress, maar tegelijk vind ik het dan ook weer een hele nieuwe uitdaging... In mijn volgende blogpost zal ik jullie al een aantal werkjes tonen.

En nu to the point: Voor vandaag leek het me nog eens leuk om wat nieuwe blogs te leren kennen. Het is weer lang geleden dat ik deze nog eens heb gedaan. Ik vind het altijd zo fijn andere blogs tegen te komen. Ook als ik je blog al ken, mag je zeker ook spammen. Een beetje reclame maken kan zeker geen kwaad. ;) Dus ik zou zeggen, spam er voor vandaag maar eens goed op los!

Veel liefde xx

You Might Also Like

17 reacties

 1. Whoehoe, leuk dit! Mijn bloggie heet liefslaaura.blogspot.nl (en ik fotografeer leuke dingen en mensen.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat fijn dat we mogen spammen, daar doe ik dan ook aan mij :) mij kan je terugvinden op xlouvette.blogspot.be (er bestaat ook niet meteen een woord om mijn blog/chaos te omschrijven dus neem gerust eens een kijkje als je zin/tijd hebt) Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, leukleuk!! M'n blogje is http://askyfullof-stars.blogspot.nl. Ik maak graag foto's, drop veel receptjes op mijn blog, post af en toe een outfit en hou ook van creatief bezig zijn. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!! Mijn blog is www.evenmetnina.nl. Een blog met fotografie, outfits, muziek en persoonlijke verhaaltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat we de kans krijgen om te spammen! Ik ben Mylou, 19 jaar en ik blog op theblognextdoor. Dit is mijn lifestyle-achtige blog waar ik schrijf over alles wat mij interesseert. Dit kan uiteenlopen van beauty tot sport en van eten tot fashion. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

  Liefs, Mylou
  Http://theblognextdoor.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief dat we over onze eigen blog mogen laten zien! Ik Boudine Molenkamp en mijn blog is www.boudinemolenkamp.wordpress.com op mijn blog schrijf ik over vanalles en nog wat op het gebied van fashion, lifestyle, travel en food. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje zou nemen!
  Xx Boudine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Ik heb samen met Maartje een blog www.yayitstoday.nl waar we verschillende dingen op posten. Ook posten we regelmatig iets op instagram (@yayitstoday_) en Pinterest (@yayitstodayblog)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk! Mijn blogje is josiesland.blogspot.com. Ik hou van foto's maken en stadjes bezoeken. Neem gerust een kijkje!

  Lieefs, Josie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk om weer even promotie te maken, haha! Mijn blogje is: http://elkedagelbrich.nl. Ik blog over lifestyle, fotografie en een vleugje mode!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn blog heet www.soapiem.wordpress.com. Mijn blog gaat over alles wat ik interessant vin, daarnaast schrijf ik ook fictieve verhalen. Neem gerust een kijkje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Succes met het afronden van je eindwerk :) En spammen in altijd leuk haha!
  Ik blog op http://mymerrymorning.blogspot.com . Het is een persoonlijke blog over mode, outfits, reizen, eten, kletspraat ect ;) Neem gerust een kijkje~

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk hihi!! Succes met je eindwerk, hij wordt vast en zeker mega mooi!! Ik blog op xmeiqi.blogspot.nl waar ik mijn hersenspinsels deel?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat tof dat we mogen spammen! Ik blog op www.cestlisa.nl over mijn dagelijkse leven en andere lifestyle dingetjes. Ook ben ik dol op fotografie en macarons :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oké, eerst: dit is mijn eerste keer op jouw site en eerlijk, wat een gave en mooie lay-out. Super mooi gestijld! Complimenten!
  Dan, ga ik lekker mee spammen en neuzen tussen de andere blogs. Op http://www.tijdomtedromen.nl blog ik over van alles, maar steeds vanuit een positief oogpunt. Met het doel dat mijn lezers weg gaan met een glimlach of een eyeopener. Lijkt me gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Succes met hele schoolgebeuren Helene! (: Komt allemaal wel goed, weet ik zeker! Met jouw talent, jij bent er zéker door!

  Over dat spammen, ehm. Ik ga proberen om er geen standaard gebabbel tekstje van te maken, maar daar zal ik niet in slagen, waarschijnlijk.

  Ik ben Britt en ik blog op Annebrittures. Ik blog over fashion, lifestyle en een paar persoonlijke verhaaltjes. Ik houd ervan om met mijn camera rond te huppelen en van elk klein ding een foto te nemen. Ik blog nog niet zo heel lang, dus ik zou het hééél fijn vinden mocht je een kijkje nemen. En ondertussen tokkel ik gewoon vrolijk verder.

  annebrittures.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallohallo, ik ben Sonia en een meisje van net 18. Mijn blog heet Little Universe In My Mind. Ik schrijf artikeltjes over creatieve dingen, lifestyle, fashion en ook af en toe wat persoonlijke dingen. Ik blog eigenlijk pas een paar maanden en zou het daarom heel leuk vinden als jullie een kijkje op mijn blog willen nemen. Veel liefs van Sonia

  https://littleuniverseinmymind.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Aahw wat leuk! Ik blog op seslunettes.nl, vertaald uit het Frans: 'haar bril' maar mijn betekenis: haar 'kijk op het leven'. Ik deel alles wat ik leuk vind, van outfits tot persoonlijke dingetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen