H A V I N G F U N

zaterdag, februari 27, 2016


"Gaan we nog eens foto's nemen?" De laatste tijd heb ik het steeds meer over de persoon achter de camera (in mijn geval mijn zus) Ik vind het grappig hoe ze steeds aanwezig is, maar nooit zelf in beeld komt. Verschillende filmpjes hierover kwam ik tegen op instagram en youtube en vond het best een grappig onderwerp. En het is zo waar! Die morgen gingen we foto's nemen en kon het niet laten om haar ook te fotograferen.  Stonden we daar allerlei gekke poses aan te nemen voor een witte deur. De ene al wat fotogenieker als de andere, maar het was vooral heel erg leuk. De bedoeling was dat dit normaal outfit-foto's gingen worden, maar kon het zeker niet laten om haar ook te laten 'shinen' op mijn blog. (laten we zeggen dat deze blogpost een combinatie is van vanalles :) ) 

Het grappige aan deze foto's vind ik ook dat het licht niet altijd even goed was, waardoor de foto's niet helemaal scherp zijn. En toch vind ik dit juist een leuk effect geven... Of misschien is dit gewoon een rare kronkel in mijn hoofd... Wie weet. 

 

Broek: H&m // T-shirt: Zara // Schoenen: Urban Outfitters 


Wie staat er bij jou soms achter de camera? 
(in het geval van foto's waar je zelf opstaat natuurlijk ;) )

You Might Also Like

20 reacties

 1. Aaah, hoe tof is je broek trouwens en kei leuk dat je zus er ook eens tussen staat. Er hangt echt een kei fijn sfeertje over je foto's! Vaker fotograferen bij weinig licht dus. ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De foto's zijn echt heel leuk en arty geworden! Wat leuk dat je je zus ook eens op de foto zet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. These photos are so cute!

  http://www.breakfastatvogueblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh die broek is zo tof!! Hihi, leuk dat je zus d'r ook eens opstaat! Bij mij maakt m'n zus ook altijd foto's, als je kijkt naar mijn foto's dan was echt bijna de helft niet mogelijk geweest zonder haar (ook al is het maar even om haar hand te lenen ofzo ;) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh, de foto's zijn leuk geworden! Inderdaad mooi zo wazig :) Ik vind je broek ook echt super leuk! En je zus is een beetje jouw 'instagram husband' haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh de foto's zijn echt onwijs leuk geworden! Meestal staat mijn lieve papi achter de camera en heel af en toe mijn broer als het dan ook 'echt moet' haha! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gave broek!
  Ik maak vaak foto's met Ishara ( www.thbeats.com ) ,
  we lachen veel samen, erg gezellig!

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat onscherpe geeft de foto's een heerlijk vintage effect:) En wat een lieve foto's van je zus:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke foto's!!! Die verschillende licht foto's zijn ook mega mooi! En leuk om je zus eens te zien!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's, ik vind dat bewogen effectje ook wel iets hebben! En grappig, mijn zusje maakt ook altijd mijn foto's. Mijn instagram husband, hihi. :)

  BeantwoordenVerwijderen