Veel foto's en planten // MEETING

maandag, februari 15, 2016

Zo liep ik daar dan. Woensdagmorgen, vol enthousiasme, met mijn camera rond mijn hals. En geloof me: ik voelde met net alsof ik er heel professioneel en serieus uitzag. ( wat er in werkelijkheid waarschijnlijk heel anders uit zal gezien hebben.. Hahah) Ik had voor een tweede keer afgesproken met lise, Britt en Klaartje. (Spijtig genoeg kon Lobke er niet bij zijn. Maar de volgende keer zeker wel! ;) )

Ons plan was om weer naar Antwerpen te gaan en deze keer foto's te gaan nemen in de Botanische tuin. "Ja zoals veel mensen op Instagram doen. Die foto's van planten en die er dan suuuper mooi uitzien!!!" Dacht ik. Je kan je echt niet voorstellen hoeveel foto's wij wel niet hebben genomen. We hebben Antwerpen weer aangevallen met onze camera's... Wauw die uitspraak Helene... Heel mooi... Haha. In ieder geval heel veel liefde aan deze geweldige en mooie meisjes!
Liefs Helene x

You Might Also Like

20 reacties

 1. Ik dacht er ook precies zo over, haha, dat ik er kei pro uit zou zien, maar nope, sowieso niet. Ik zag er vaak net erg klungelig uit met al die rommel die ik soms vast hield of hoe enthousiast ik rond alles stond te springen (en dat is natuurlijk allemaal live vastgelegd door Lise met haar video, haha.) Ik vond het ZO tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's! Ziet er echt heel gaaf uit zeg. Ik moet snel ook eens mooie plekjes op gaan zoeken om te fotograferen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh de foto's zijn echt heel erg mooi geworden! Jullie zien er allemaal zo professioneel uit, haha! Nee echt, jullie zien er echt enorm leuk uit in die tuin! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Danku :) De volgende keer ben jij er ook bij <3

   Verwijderen
 4. De foto's zijn dan ook wel heel mooi geworden! <3 Fijn dat jullie zo'n leuke dag samen hebben gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aw wat leuk deze foto's! Het ziet er erg gezellig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je foto's zijn mooi geworden! Het was zo gezellig. Hihi, ik voel me ook altijd zo'n professionele blogger als ik m'n camera bij heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waauw prachtige foto's heb je gemaakt! Het ziet er echt uit als een leuke dag :) Liefs, Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aahh wat een leuke plaatjes allemaal zeg!<3 Het ziet er zo gezellig uit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, van die aanval met je camera heb je een mooie buit overgehouden, de foto's zijn prachtig! Ziet er ook heel gezellig uit! Hihi, zo'n botanische tuin is echt een walhalla aan cacti en andere leuke plantjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super mooie foto's zeg!

  XOXO
  http://prettysmileps.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige foto's! Ik vind botanische tuinen altijd zo fijn. Ook om te fotograferen! Heel leuk om daar een meeting te hebben! Ik wist trouwens helemaal niet dat je ook een blog had, ik volgde je al wel op Instagram. En nu ook op Bloglovin'. Ik hoop dat je ook eens een kijkje neemt op mijn blog!

  Liefs, Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 12. oh wauw.. ik houd zo erg van planten!
  Ik kende je al via instagram maar je blog is ook zeker super tof
  ik ga je gelijk even volgen

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het ziet er allemaal zo gezellig uit <3 Een paar van die hipster meiden tussen alle groene planten hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja zo voelden wij ons ook een beetje <3

   Verwijderen
 14. DIT ZIET ER ZO LEUK UIT!! Ik wil daar ook naar toe nu! Echt zo leuk. Jullie staan er trouwens ook allemaal er ontzettend leuk op!'

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat super leuk! Die tweede foto is echt tof! Ik vind botanische tuinen heel erg leuk. Morgen ga ik voor een weekje met vriendinnen naar Antwerpen en het lijkt mij heel leuk om naar die tuin te gaan. Kun je mij vertellen hoe ik het heet of waar het te vinden is?
  Andere leuke tips voor Antwerpen zijn ook welkom :)

  BeantwoordenVerwijderen