DRAWING: Vele hoofdjes

zondag, maart 13, 2016

Hopelijk hebben jullie allemaal een geweldige week gehad? Mijn laatste weken zijn weeral erg druk en chaotisch geweest. Maar ondanks dat ook erg leuk. Ik ben naar het concert geweest van years & years met een vriendin van mij, opendeurdagen voor volgend jaar,... Het is allemaal zo spannend en alles komt ook zo dicht in de buurt... Ik heb toch nog veel twijfels over wat ik volgend jaar allemaal wil gaan doen. Maar daar zal ik jullie nu niet teveel mee lastigvallen. ;) 


Ik weet niet of jullie dit ook hebben, maar ik voel me echt stukken beter nu het terug zo een goed weer aan het worden is. ik kijk naar buiten en ik heb plots zoveel meer zin in alles... Haha zie mij hier eens helemaal 'happy' zijn. Ik huppel dan ook werkelijk heel het huis rond (wat redelijk gênant is aangezien wij grote ramen hebben en mijn buren dan ook alles kunnen zien... Haha, euhm ja, maakt niet uit.

Ook toen ik gisteren deze foto's aan het maken was, was ik gaan staan op een enorm hoge stoel. Jep, een stoel. Wat een mens wel allemaal niet doet om goede foto's te krijgen. Please do not try this at home. Gelukkig is het bij mij misgegaan, maar als je weet dat deze stoel ook nog een ronddraait was het zeker niet zo een slim idee van mij geweest om erop te gaan staan. Gelukkig zijn er toch nog een aantal goede foto's van gekomen. :') 

De tekeningen zijn trouwens ook nog voor het boekje waar ik jullie een tijdje geleden over vertelt had. (hier kan je het nog eens bekijken) De foto's zijn niet allemaal even licht, maar de zon wilde niet altijd even goed meewerken...)

Heb nog een geweldige zondag :)


You Might Also Like

18 reacties

 1. Wat zijn de tekeningetjes weer mooi! Ooit hoop ik ook zo'n leuke eigen stijl te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief! Maar ik vind dat je ook al een prachtige stijl hebt hoor, als ik naar jou blog kijk en de foto's die je neemt en dingen die je maakt :)

   Verwijderen
 2. Super leuke tekeningen! Die moet je echt bewaren, misschien leuk voor een portfolio :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige tekeningen, die man met braad is mijn favoriet zo cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een onwijs leuke tekeningen zeg, je bent zo kunstig!!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu dat de zon begint te schijnen ben ik ook echt een stuk enthousiaster en blijer! hihi. Je tekeningen zijn opnieuw prachtig! Heel erg grappig dat je deze foto's ook maakte op een stoel haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja je had het echt moeten zien. Thuis was iedereen super bang dat ik eraf zou vallen :')

   Verwijderen
 6. Ja, Helene, ik doe précies hetzelfde! Ik ben ook zo dom om op een rollende bureaustoel te staan voor foto's, kan allemaal joh, haha. (ik begin zelfs een soort routine erin te krijgen waardoor ik minder mijn evenwicht verlies.) Oooh, Years & Years! ♥ Prachtige kunstwerken trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Danku :) En ja, na veel op zo een stoel te balanceren zouden we misschien zelfs in het circus kunnen ofzo... Haha wauw :'D

   Verwijderen
 7. Hihi, leuk om je zo in actie te zien, je hebt in elk geval goed gelukte foto's! Heel mooie tekeningen ook weer. Fijn weekend nog Helene! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt echt een gaaf plekje om te tekenen!

  BeantwoordenVerwijderen