Er was eens een instagram meeting ...

maandag, april 25, 2016


Volledig onvoorbereid wandelde ik de Meir af in Antwerpen. Het was vandaag dat ik mijn eerste intagram meeting ging hebben. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten dus deed er vrij rustig over. Tot het moment dat het dichterbij kwam en toen werd het plots zeer spannend. Samen met Lise en Britt had ik afgesproken aan Centraal Station. (Misschien wel ons 'nostalgische' plekje aangezien we daar altijd afspreken... Haha) Samen keken we rond of we niet nog veel mensen zagen die er 'fancy' bijliepen met een fototoestel rond de hals of in de hand. 


Het was echt spannend om al de andere mensen te leren kennen. Ik ben altijd al een verlegen persoon geweest, maar het was echt geweldig om te zien hoe ik me toch al snel op mijn gemak voelde. Zo liepen we met een groep van twintig mensen Antwerpen door. Op de één of andere manier had ik echt het gevoel dat we deel maakte van een fotoclub. Het was grappig om te zien hoe we van bijna alles foto's namen. Of misschien leken we wel op paparazzi dat kan ook nog... Het was in ieder geval heel erg leuk. Zo bezochten we plaatsen in Antwerpen waarvan ik niet eens een idee van had dat ze bestonden. Leuke plekjes met graffiti, prachtige trappen, ...

Als je ooit eens de kans krijgt om naar zo een meeting te gaan, zou ik zeggen dat je zeker niet hoeft te twijfelen. Het was echt heel leuk en zeker de moeite waard! :)

Ben jij ooit al eens naar een instagram meeting geweest? 

Liefs x

You Might Also Like

22 reacties

 1. Ik ben nog nooit naar zo'n meeting geweest, maar misschien is het wel eens iets leuks om uit te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die foto met die trap zo mooi en gaaf. Ik houd echt van dat soort trappen. En ja, ik ben twee keertjes naar een instagram meeting geweest. Hoewel ik ook nogal verlegen ben, voelde ik mij er ook meteen thuis! Misschien kom dat omdat we in ieder geval allemaal een gemeenschappelijke hobby hebben en we in ieder geval iets hebben om over te praten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is inderdaad helemaal waar. Ik vind het soms ook echt grappig hoe hard we dan als mensen allemaal door onze hobby's wel niet op elkaar lijken. Misschien dat dat inderdaad maakt dat we niet zo verlegen zijn. :)

   Verwijderen
 3. Het was zo leuk! Van al die foto's krijg ik echt zin om er op uit te gaan en nog meer leuke plekjes te vinden... De foto's van die trap lijken echt uit een sciencefiction film te komen, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik laadde ze zo in op mijn computer en voelde me inderdaad echt in zo een sciencefiction film. Dat sfeertje ook! :')
   x

   Verwijderen
 4. Wat toooof! Dat gebouw is zo gaaf en vooral die trap. Super leuk zo'n Insta meeting. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw!! De foto's zijn zo mooi geworden! Lijkt me echt leuk zo'n instagram meeting hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Danku! En zeker niet twijfelen om naar zo een meeting te gaan:)

   Verwijderen
 6. Zoveel toffe foto's! Die trap is echt geweldig trouwens, die trap is gewoon fotogenieker dan dat ik ben...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Danku. En nee, ik vind dat jij ook heel erg fotogeniek bent hoor :) geloof mijn woorden xx

   Verwijderen
 7. Wat een onwijs gave foto's! Jammer dat Antwerpen zo ver weg is, anders had ik graag gegaan haha. En hoe awesome is die trap!<3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh ja! Ik zou je inderdaad echt eens willen ontmoeten. Misschien als er eens een meeting is dichter in je buurt x

   Verwijderen
 8. De foto die je hebt genomen van het gebouw is echt machtig (of hoe noem je zoiets), kei schoon je foto's! ( : En ik ben ook verlegen haha en eerlijk gezegd heb ik nu achteraf wel spijt dat ik zo weinig gezegd heb tegen de rest (en ook af en toe tegen jullie, ik zat echt vaak in mijn eigen wereldje, oeps)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat we allemaal wel een beetje verlegen zijn soms. Maar daar is helemaal niets mis mee. Uit je comfortzone komen is helemaal niet gemakkelijk maar ik denk dat je dat wel heel goed hebt gedaan ;)

   Verwijderen
 9. Fijn dat je je zo snel op je gemak voelde :) blog/instagram meetings zijn altijd leuk! De foto's zijn ook heeel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige foto's! Vooral die ene van de trap is zo gaaf (maar volgens mij had ik dat al op insta gezegd haha). En ik vind meetings ook zo leuk. Eerst is het altijd een beetje eng en na een tijdje voelt het gewoon alsof je die mensen allaaaang kende. Leuk dat je naar een meeting geweest bent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad, in het begin is het altijd een beetje eng en ongemakkelijk. Maar achteraf is het altijd zo leuk om op terug te kijken en te weten wie je allemaal nieuw hebt leren kennen. :)

   x

   Verwijderen