FAVORITE ART BLOGS

donderdag, mei 05, 2016


Wauw, het is weer een hele tijd geleden sinds ik nog eens stil heb gezeten en wat getypt voor mijn computer. Alle deadlines van het school komen steeds dichter en dichterbij. Ik kan het bijna niet geloven dat school bijna officieel gedaan is. Stiekem voel ik me nog steeds dit kleine meisje dat haar eerste voetstappen zette in de middelbare school. En om nu te zien dat ik nog maar een halve maand te gaan heb is werkelijk irreëel. En sta ik hier weer te praten over hoe oud ik me wel niet voel op het moment en hoe ongelofelijk snel alles wel niet gaat. Haha precies of ik al tachtig jaar ben ofz... Nee nee ik zal hier maar stoppen met mijn 'oude wijze' woorden. 


Ik ging het dus vandaag hebben over een aantal blogs die ik onlangs ontdekte en vanaf dat moment niet meer zonder kon. Ik wil jullie eigenlijk ook een soort van verslaafd maken aan deze leuke blogs. Het zijn wel specifiek websites en blogs over kunst. Maar wie houdt daar nu niet van? Een beetje in dat kunstsfeertje komen is altijd geweldig leuk. Dus laat je maar meeslepen en klik op de links. (als je daar zin in hebt natuurlijk.)

(oh ja ook nog: Ik heb echt al die websites opgeslagen op het bureaublad van mijn computer en het ziet er echt een rommeltje uit. Misschien dat ik één van de dagen eens moet zorgen voor wat structuur. Dat is nog niet zo een slecht plan...)


Als je nog een aantal andere leuke kunstblogs kent mag je ze altijd laten weten. :)

Liefs Helene x

You Might Also Like

14 reacties

 1. oanabefort is echt heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, Oana Befort kende ik al, maar de rest nog niet. Leuk allemaal :) Misschien vind je Astrid Terrazas (http://astridterrazas.com/), Hope Gangloff (http://www.hopegangloff.com/drawings.html) en Valentine Gallardo (http://goodnight-sleepwell.tumblr.com/) ook wel leuk? Valentine is trouwens naar st Lucas Brussel gegaan hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh leuk! Ik ga ze direct eens bekijken! x

   Verwijderen
 3. Cocorina (ik denk dat ik het zo juist schrijf) is ook echt een prachtige blog! Ze wisselt kunstwerkjes af met foto's en oh, zo mooi allemaal. Ze heeft zelfs patroontjes ontworpen voor een collectie van Pimkie! ( : Oh en bij mij is het ook al véél te lang geleden. (Ik heb alweer twee weken niks gepost en over een paar dagen bestaat mijn blog al een jaar, oeps.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ik ga haar blog ook eens bekijken. En je doet het zeker goed met je blog. Het gaat vooral om kwaliteit en niet om kwantiteit. Voilà Haha :) (En trouwens: nog eens proficiat dat je blog al een jaar bestaat.) x

   Verwijderen
 4. Gave blogs zeg! Ik kende ze allemaal nog niet, oeps..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende er nog geen enkele! Dus thanks voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik verdiep me nooit zo in art blogs en jij bent eigenlijk de enige art blog die ik volg haha. Ik ga ze eens bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou zo van Oana Befort!!! En de rest kende ik nog niet, maar ze zien er zo leuk uit! Art blogs zijn zo heerlijk om door te scrollen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind het ook altijd zo zalig. Ook al die inspiratie opdoen :)

   Verwijderen