This Sunday - This Summer

zondag, juli 31, 2016

In deze blogpost ga ik echt weer zoveel dingen door elkaar vertellen, haha. Ik denk echt dat ik eens moet zorgen voor een beetje meer structuur in mijn berichten. Ik heb letterlijk iedere keer alles wat ik hier had geschreven verwijderd omdat zelfs ik er niet meer aan uit kon. Ik ben gewoon een beetje te enthousiast over alles en dan komen er plots ideeën in mijn hoofd die ik dan persé wil vertellen. 

Ik ga het gewoon meteen zeggen: ik heb een verslaving aan haken. Geen echte natuurlijk No worries. Maar het is gewoon iets wat ik zo graag doe. Dit kan misschien best een beetje raar klinken, maar vroeger vond ik het best gênant dat ik hier zo geïnteresseerd in was. Als ik keek naar wat alle andere hadden van coole hobby's durfde ik vaak niet te beginnen over de mijne. Nu ik wat ouder ben, weet ik natuurlijk dat dit juist super leuk is dat ik dit kan en er ook zo van geniet. Wat voor hobby je ook doet, zolang je het zelf maar leuk vind. 

Dus deze vakantie heb ik ook zoveel gehaakt. En ik ben echt werkelijk aan tienduizenden dingen tegelijk bezig omdat ik weer iets te overenthousiast ben. Voorlopig ben ik dus bezig aan een rugzak uit verschillende lapjes. Wanner hij klaar is zal ik hem waarschijnlijk weer met teveel enthousiasme tonen. (en wat ben ik het woord 'enthousiasme' weer veel aan het gebruiken. Zo maak ik duidelijker mijn punt denk ik, haha:) )

(oh ja, ik heb ook iets nieuws met mijn haar geprobeerd. Ik heb echt geen idee wat ik ervan vind maar ik dacht om het gewoon eens te proberen. Twee staartjes, zoals in the good old days...)


Wat zijn jouw hobby's? 

Nog een hele fijne vakantie xx

You Might Also Like

18 reacties

 1. Het is echt superleuk dat je haken zo tof vindt! Je kan er zoveel toffe dingen mee maken (: (oh, moest je ooit zin hebben een haaktutorial op je blog te delen: doen! Dat lijkt me echt geweldig)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is inderdaad een leuk idee! Misschien dat ik het eens kan proberen ;)

   Verwijderen
 2. Oh echt superleuk! Die rugzak wil ik zeker zien als het af is :) Ik ben de laatste tijd ook echt verslaafd aan haken haha X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haken is echt super wijs! Ik wou dat ik het zo goed kon maar het enige wat ik kan is een lange lijn haken. Je kan met al je lapjes zo een mooi deken maken, als je niet weet wat je er moet mee doen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op dit moment ben ik van plan om er een rugzak mee te maken :) Nog niet zo lang geleden ben ik ook begonnen met het maken van een dekentje; Echt in allemaal verschillende felle kleurtjes haha x

   Verwijderen
 4. Tof dat je zoveel haakt! Mijn moeder doet het ook zoveel en het ziet er altijd zo kunstzinnig en goed uit. Alleen ik kan er echt geen drol van, heb geen eens zin om eraan te beginnen. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, het kost inderdaad ook wel wat tijd. Maar als je er eens zin hebt, zou ik zeker niet twijfelen om er aan te beginnen haha :)

   Verwijderen
 5. Die staartjes staan je super cute (en ik houd van overenthousiaste mensen, deels omdat ik er zelf ook één ben, je bent een bondgenoot, bij deze). Ik ben ZO benieuwd naar je rugzak, echt, oh.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh danku! En overenthousiast zijn kan echt geweldig zijn haha x

   Verwijderen
 6. Haken vond ik ook altijd fijn. Ik denk dat ik maar eens terug ga breien. Dat is ook zo rustgevend hihi. Je haakwerkjes zijn echt heel erg leuk! En die twee staarten in je haar ook. Moet je vaker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aww danku. En breien is ook zo ontspannend. :)

   Verwijderen
 7. Haken heb ik vroeger ook gedaan maar ik heb niet het geduld om verder te doen... Maar wel super tof dat je er zo mee bezig bent en ik ben super benieuwd naar het eindresultaat, het lijkt me echt leuk om een rugzak van draad te hebben! En oh, wat staan die staartjes je schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat onwijs leuk! Ik heb het weleens geprobeerd, maar was er niet heel goed in; jouw resultaten zijn super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een ontzettend leuke hobby! Ik ben bang dat ik er nooit het geduld voor zou hebben. Daarbij zouden mijn resultaten lang niet zo leuk zijn als jouw creaties, want ik ben er echt veel te onhandig voor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! :) Maar ik denkt dat jou resultaten er ook wel erg leuk uit zouden zien hoor. Zo een haakwerkjes vind ik er altijd zo schattig uitzien x

   Verwijderen