Little, Little Rhino

maandag, augustus 08, 2016

Dit artikeltje is voor de mensen die vaak zo druk bezig zijn met iets, dat ze niet doorhebben hoe een rommel het rondom hun wel niet is. Want ja, dat had ik deze laatste dagen enorm hard. Het lijkt wel of mijn vloer een tafel is geworden en andersom, omdat alles van rommel op de grond ligt en ik en mijn tekengrief op tafel. In de raarste kronkels zit ik te tekenen. Het grappige is dat het er waarschijnlijk zo oncomfortabel uitziet en ik er eigenlijk zo goed zit. Helemaal in het moment opgeslorpt.


Ik moet plots denken aan iets. Vele onderscheiden mensen wel eens in twee categorieën: 'de rommelige' en 'de nette'... En eerlijk gezegd... Ik heb niet echt een idee waar ik bij hoor. Ik denk dat ik gewoon een 'rommelige perfectionist' ben... Nee zelfs dat weet ik niet zeker. Ik ben soms ook gewoon te lui om mijn rommel op te ruimen, maar op hetzelfde moment word ik er ook een beetje aan geïrriteerd... Haha, ik hoop echt dat jullie begrijpen wat ik bedoel en dat ik niet de enige ben. De rommel haalt een bepaald niveau en dan... Moet het gewoon opgeruimd worden. 


Ik ben benieuwd of jullie jezelf makkelijk in één van deze twee categorieën kunnen plaatsen en hoe jullie jezelf daarin zien, haha. :)

Veel liefs aan die rommelige, nette en 'tussen-inne' persoontjes daar!
You Might Also Like

14 reacties

 1. Haha, ik ben sowieso die rommelige perfectionist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh love de tekening en de foto's, prachtig!! En ja, ik heb eigenlijk echt precies hetzelfde: kan me eindeloos ergeren aan rommel, maar ben vaak gewoon te lui om het op te ruimen... Echt slecht eigenlijk! Maar, sinds ik ben verhuisd en een semester in het buitenland zit, is er iets vreemds gebeurd en ruim ik plotseling vrijwel alles gelijk op. MEGA chill, want als je het gewoon meteen doet is het bijna geen moeite! Hopelijk kan ik dit blijven volhouden, ook wanneer ik weer terug in NL ben.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben meer zo iemand van de 'georganiseerde rommel' als dat kan?? Alles ligt verspreid door heel mijn huis, als het in kasten ligt vind ik het niet meer terug :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie tekening! En die laatste foto van jou op tafel is zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een ode aan dit artikel! Want ja, soms ben ik zo hard bezig met allerlei dingen dat ik de ruimte om me heen niet zie of de rommel bekijk alsof het nog niet zo erg is (terwijl we allemaal weten, dat het enorm rommelig is). Maar andere keren ruim ik alles zo snel op dat niemand ooit heeft geweten wat ik gedaan heb, haha. Je tekening is echt prachtig, opnieuw. Ik bewonder hoeveel talent je hebt, Helene. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, ik weet ook niet echt waar in in thuishoor :) Zo leuk die foto's van jou tekenend en liggend op tafel :) En WAUW wat een prachtige illustratie heb je gemaakt, woah!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een megagave foto's, zo heerlijk dat je daar zo bezig bent<3 En ja hoor, ik zit zeker tussenin want een beetje rommel is oké, maar op een gegeven moment moet het gewoon weer opgeruimd worden haha ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die tekening is echt super wijs, dat kindje dat op de neushoorn light maakt het extra bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben precies hetzelfde, haha, ik noem mezelf zó vaak een geordende chaoot. Zoiets. En hoe gaaf is het dat je jezelf zo maar even op tafel gooit om te tekenen, kei grappig om te zien. Echt zo'n behind the scenes, kei tof, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dankjewel voor je lieve reactie! Ik ben denk ik dan toch een netjes persoon haha. Prachtige tekening en foto's! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik begrijp je helemaal haha! Een rommelige perfectionist...
  En wat een prachtige foto's zijn dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben een rommelige perfectionist. Mijn kamer is vaak een zooitje, maar dat mag mijn werkomgeving nooit zijn. Mijn werk zelf trouwens ook niet.

  Mooie tekening trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, ik ben zeker de rommelige haha! De tekening is echt fantastisch, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha, ik ben denk ik ook een tussen-in-persoon ;)! die laatste foto is zo leuk en wat een prachtige illustratie!

  BeantwoordenVerwijderen