DRAWING: BEHIND THE SCENES

vrijdag, oktober 07, 2016Het lijkt of ik het wel terug opnieuw moet zeggen: "het lijkt weeral lang geleden." Maar dat is het ook. Plus: ik mis zo mijn kleine routinetje die ik had. Ik heb zo vaak van die leuke ideetjes gehad die ik zou kunnen plaatsen hier op mijn blog. Maar iedere struggle die elke blogger (wauw ik voel me zo professioneel als ik mezelf daar zo mee bij noem... :') ) wel kent (denk ik toch?) tijd vrijmaken (of course) en ook hét licht. Ja, je hebt het goed gelezen: het licht. 'S avonds kom ik altijd laat thuis van school en het wordt steeds weer vroeger en vroeger donker... Misschien moet ik eens proberen op de één of andere manier mooie foto's te maken met het licht van een lamp, kan misschien nog wel interessant zijn... Ja, dus je ziet het al aankomen: in één van de volgende blogposts ga ik erg veel moeite steken in het maken van iets of wat aanvaardbare foto's met kunstlicht. Kan misschien nog iets zijn om naar uit te kijken. Haha


Bijna een week geleden sprak ik ook terug af met Britt, Lise, Klaartje en nog twee jongens uit Nederland (Lau en Bjorn) om in Antwerpen wat foto's te gaan nemen. Ik heb ze nog niet online gezet maar ik kijk er echt al zo naar uit om ze te tonen. Het was echt een geweldig spannende dag, maar ik zal me nu op dit moment moeten inhouden om alles te vertellen. 


xx
Helene

You Might Also Like

17 reacties

 1. Leuke foto's! Je creaties blijven me altijd verbazen, ik wou dat ik ook zo mooi kon tekenen. Ben al benieuwd naar jullie foto's van in Antwerpen! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aww danku! Ik ga zo snel als ik kan, de foto's online zetten :)

   Verwijderen
 2. Ah Helene zo mooi, ben echt benieuwd naar je foto's. :) Het was alleszins een super toffe dag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Danku! En ja het was echt een super leuke dag! :D

   Verwijderen
 3. Wat mooi weer! Ik ben erg benieuwd naar de foto's van Antwerpen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De foto´s en je tekeningen zijn weer eens zo Helene en zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 'En twee jongens uit Nederland', echt zo van 'zij zijn geen bloggers' hihi :) Je ziet er zo leuk uit Helene, met dat sjaaltje rond je nek!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat zo leuk je tekeningen bij elkaar aan de muur! ♥ Ik ben benieuwd naar de foto's die jullie gemaakt hebben in Antwerpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je tekent zo mooi!! En ja die struggle heb ik ook haha. Ik ben heel erg benieuwd naar je post over Antwerpen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh Helene (ben weer erg laat met dit te lezen oeps) je creatie's, jeetje, je blijft gewoon nog meer dingen uitproberen, maakt me lichtjes jaloers (oke nee, ik ben onwijs jaloers). Oh en zaterdag, ondertussen al twee weken geleden niet? Lijkt al zooo lang geleden, laten we even duimen dat ik mee mag volgende keer, hehe.

  BeantwoordenVerwijderen