A L I T T L E B I T O F E V E R Y T H I N G

vrijdag, september 23, 2016

Hoe gaat het allemaal met jullie? Het is weeral een hele tijd geleden sinds ik nog eens rustig voor mijn computer heb gezeten en wat heb getypt. Alles begint steeds dichterbij te komen. Volgende week begin ik terug met school en ik geef het eerlijk toe: ik heb er werkelijk nood aan. Ik ben echt door de lange vakantie een beetje mijn structuur en mijn 'drive' kwijtgeraakt, waardoor ik vaak niet echt veel doe een hele dag... Oeps... Waarom zijn er toch zoveel goede series en films, haha


Vorige week stond ik ook aan het perron om naar Brussel te gaan had ik echt weer één van die ongemakkelijk momenten. Ik zal het 'de struikel' noemen. Het moment waarop je struikelt en niet om je heen durft te kijken omdat je wéét dat iedereen het gezien heeft. Ja, één van de ergste momenten die je je kan inbeelden. Het is ook grappig hoe het altijd voor de struikelaar lijkt of iedereen zich altijd zo 'cool' en 'normaal' weet te gedragen. Een moment waarop je de anderen rondom uit hun muziek haalt. of mensen vanuit hun boek naar boven laat kijken. Aaah zo pijnlijk. Maar het zijn van die dingen die ik zeker wil delen omdat, wanneer je het voorhebt je je zeker niet alleen hoeft te voelen. De mensen die opkijken hebben het sowieso zelf al meegemaakt en weten hoe het voelt. Aan al die lieve en onhandige mensen daar: denk alsjeblieft hieraan want het verzacht de pijn van al die blikken van mensen om je heen.  

(eventjes dit korte stukje gezegd. Mijn hond was me de hele tijd vanuit die pose daar aan het bekijken hoe ik mijn tekeningen klaarlegde. Ik snap nog steeds niet hoe hij er er nog tussen kan en eruit kan geraken... :) )

Nog een hele fijne dag en veel liefde 
xx

You Might Also Like

8 reacties

 1. Aah, zo awkward als je struikelt! Blergh. Bij mij zou het dan zijn dat m'n hele rok omhoog waait en nergens blijft. Zoiets. Wel schattig je hond! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah idd super awkward dat soort situaties en helaas maar al te herkenbaar ;) Wat is je hondje schattig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'De struikel' hihihi nu heeft het eindelijk een naam :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh het is zo herkenbaar. Ik heb ook die ritme voor school nog niet te pakken en die awkward situaties zijn ook erg herkenbaar..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh wat een ontzettend lief hondje! En ik kan je wel beloven dat je na een weekje weer helemaal in een ander ritme zit (helaas).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Awwww, je hond, haha, best vreemd hoe hij zichzelf daarin gepropt krijgt. Oh en de struikel god, ik heb hem al zo vaak meegemaakt.. Oh en je begint pas volgende week, wow. Je hebt wel erg lang kunnen profiteren, geloof me, die drive die komt gewoon niet terug, zelfs al heb je school.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I cant even read your language, but in love with with your art work and general blog aesthetics!

  edp-fashion.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen