THREE GIRLS IN A MUSEUM

woensdag, december 07, 2016


Gisteren was de dag waarop ik officieel volwassen werd... (toch volgens 'het boekje' laat ik het zo zeggen.haha) Vroeger keek ik altijd zo hard uit naar  om achttien te worden. Het leek toen alsof vanaf het moment dat je die leeftijd had gehaald, het altijd zo ging blijven. De realiteit is natuurlijk iets anders. Maar ik denk gewoon het feit van ouder worden wel iets moois heeft. Het wordt vaak als iets negatiefs omvat, maar ik vind gewoon het idee van door je leven als een verhaal te zien zo mooi. Jezelf als hoofdpersonage die er altijd bij je is... Het is een manier van hoe ik ernaar kijk, die me altijd zo een warm gevoel geeft. Haha, tja dit eventjes over het ouder worden. 

Een tijdje geleden bezochten Lise, Britt en ik het Verbeke Foundation museum. (Ik ben altijd zo ongelofelijk blij om deze meisjes nog eens te zien.) De werken die in het museum werden gepresenteerd waren allemaal zo verschillend en uiteenlopend. Van dode dieren to schattige illustraties aan de muur. Zo had iedereen wel hun 'dingetje' waar ze van hielden. 

Heel veel liefs x

Hoe is jullie week nog geweest?

You Might Also Like

7 reacties

 1. (Je moet je 17 nog naar 18 aanpassen in je zijbalkje xxx (ik zeg het maar want bij mij heeft er drie maanden 15 gestaan ipv 16, haha)) Oooh, die dag was ZO leuk, weet je, ik heb spijt dat ik niks gefilmd heb op het moment dat we naar de bushalte aan het stappen waren. 's Avonds, allemaal op een rijtje, haha. Nog eens gefeliciteerd trouwens xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lijkt mij dit een mooie tentoonstelling. Die foto van Lise met dat gewei is ook echt leuk, haha. En nog gefeliciteerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Mooie foto's! Proficiat met je 18e verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He nog gefeliciteerd, wat raar om 18 te zijn, er veranderd eigenlijk niks maar je wordt toch opeens volwassen genoemd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd nog Helene! Eindelijk volwassen haha :P Wat ziet die tentoonstelling er leuk uit trouwens! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe mooi omschrijf je het ouder worden, ik had nog nooit het vanuit dat perspectief bekeken. Het zag er weer zo fijn uit en kleurrijk ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh gefeliciteerd nog!! En wauw wat zijn je foto's toch altijd mooi!! Lijkt me zo leuk om ook eens met jullie naar een museam te gaan hihi :')

  BeantwoordenVerwijderen