Blue-Red-Yellow

zondag, juli 23, 2017

Men zegt wel eens dat je in België alle seizoenen op één dag kan hebben: onweer, zon, sneeuw , ... Ik heb lang niet echt volledig gevolgd met deze stelling. Tot vorige week, toen ik nog eens afsprak met 'het hele groepje' (ik heb het nogal gezegd, maar ik moet een naam zien te vinden hiervoor...) Het ene moment leek het of er een grote hittegolf heerste rondom ons en plots begon het dan hevig te regenen. En zie mij hier eens praten over het weer, hopelijk zijn jullie nog mee aan het volgen. :)

We hadden eigenlijk niet echt een plan voor wat we wilden gaan doen in Antwerpen en iets zegt mij dat vaak het spontane je juist nog het positiefste kan verrassen. We liepen gewoon wat rond en kwamen plots allerlei leuke plekken tegen.You Might Also Like

4 reacties

 1. Ja, we hebben letterlijk echt alles van weer gehad toen. Het was echt weer een geweldige dag! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je foto's zijn zoo tof! Vooral die op de blauwe vloer, echt ge-wel-dig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, hoe geweldig was die dag toen, oh, mis het al! (Hoe cute is die donut ertussen aw) Ik vind spontane dingen meestal soort van bleh maar hoe fijn was deze oeh.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's hebben jullie gemaakt! Ik ben echt fan van die foto's op de tennisbaan (toch?), echt gaaaf! Lijkt me tof om zo'n groepje in de buurt te hebben met dezelfde interesse :)

  BeantwoordenVerwijderen