* SKETCHES AND PROJECTS *

zaterdag, oktober 21, 2017

Een tafel vol verf, potloden en papier. Daar zit ik dan helemaal vast aan mijn werk. Zo zagen mijn afgelopen weken er min of meer uit. Wanneer de opdrachten zich beginnen op te lopen, groeit gelijk ook de rommel op mijn kamer. (iets wat misschien voor velen zeer herkenbaar in de oren klinkt.) Met als gevolg dat mijn kamer een soort van oerwoud is geworden waardoor je over alles heen moet klimmen om het eind van de kamer te bereiken.(wat zeer dramatisch klinkt :') Bijna een scène voor een film. Maar je had het moeten zien. Of misschien liever niet...)

Ik kan eigenlijk niet wachten om jullie de laatste projecten en schetsen waaraan ik bezig ben te tonen. Het verhaal waarrond ik bezig ben gaat namelijk over een man die bij de kapper vertelt over dat hij was gaan jagen. En wat ik jullie nu ga tonen zijn een aantal schetsen die ik er al rond heb gemaakt. Enjoy!

Helene

You Might Also Like

8 reacties

 1. ahh super nice! mijn kamer is ook vaak zo'n verschrikkelijke rommelhok! mijn moeder wordt er helemaal gek van, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh super leuke tekeningen! Haha dat van die rommelige kamer herken ik ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een super mooie tekeningen! Wel lekker om af en toe een periode lekker chaotisch & creatief te zijn, vind ik zelf:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prittie, vooral die eerste met het de opgezette kop aan de muur is heel tof! En ohhh wat herkenbaar (heb nu herfst"vakantie" waarin ik meer en meer onder mijn bed aan het stouwen ben zodat ik meer rommel op de vloer kwijt kan HAHA (oeps))...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik herken het rommel probleem hoor, haha, iedereen wel vrees ik. Maar hoe leuk zijn je schetsen Helene?? Ziet er zooooo leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wat een mega mooie en leuke tekeningen weer! wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, supermooie schetsen!! Mijn kamer is ook vaak chaotisch, maar dat vind ik wel gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen