Esprit inspiratie

maandag, februari 09, 2015

Jullie weten waarschijnlijk al lang dat ik helemaal zot ben van mode en allerlei outfits uitvinden en combineren. Zo zit ik ook uren op het internet te kijken naar kleding en op zoek naar leuke outfits en accessoires die ik eventueel online zou kunnen bestellen. Onlangs kwam ik terecht op de webshop van Esprit en vond er echt een hele hoop leuke spulletjes die ik vandaag met jullie wilde delen.


                
Het eerste waar mijn oog op viel was deze donkerblauwe gebreide trui. Ik ben eerst en vooral al verliefd op de kleur donkerblauw, maar al zeker als het dan nog eens een lekker knusse en warme trui is.


Ik hou echt van kleding die eenvoudig en misschien een beetje meer basic is. Natuulijk vind ik kleding met allerlei patroontjes en bloemetjes op nog steeds even leuk. Maar ik denk dat het af en toe ook eens fijn is om iets klassieks en eenvoudig aan te doen. Daarom dat ik deze juist zo leuk vond. Op een zwarte broek met zwarte laarsjes lijkt deze me echt leuk.



        
De laatste tijd ben ik steeds meer op zoek naar nieuwe accessoires. Misschien hebben jullie dat wel al gemerkt bij mijn ‘accessoire haul’ die ik onlangs nog had gedaan.  Ik heb ontdekt dat juwelen een outfit veel specialer en mooier kunnen maken en vandaar dat ik er nu zo geobsedeerd door ben geworden. Deze vond ik echt enorm mooi. De kleur maar ook gewoon de vorm en het ontwerp. Ik wil hem echt zo graag! (haha )


Moest je me een jaar geleden hebben verteld over een lederen rok had ik zeker nee gezegt. Maar  het is pas de laatste maanden dat ik het steeds leuker en leuker ben gaan vinden. Het geeft een speels en mooi effect aan de rok.  En nu wil ik er echt zo één hebben.  Vooral met sportievere schoenen eronder lijkt deze me echt mooi.

           

Ik heb ben echt al heel lang opzoek naar een nieuwe tas. Als het op tassen neerkomt ga ik echt helemaal voor basics. Het is iets dat je vaak draagt dus moet ook op veel gaan. Vandaar dat ik deze zo leuk vind.  Hij is eenvoudig en ziet er ook helemaal niet te groot uit.


Iedereen lijkt ze de laatste tijd wel te hebben, maar ze blijven gewoon te mooi en vooral ook handig omdat ze nogmaals bij alles passen. Zelf heb ik er ook een paar en ik kan je zeggen dat ik ze echt al vaak gedragen heb. Ze maken je outfit helemaal compleet.



Ik hoop dat jullie een beetje hebben genoten van dit bericht.
 Wat vinden jullie het leukst uit deze stukken?

Liefs,

You Might Also Like

10 reacties

  1. Wat een mooie items! Echt van die fijne basics die je overal mee kunt combineren, love it!
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke kleren! Hoe maak je die collages, of haal je ze van internet? Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh super leuke inspiratie! De items die je hebt gekozen zou ik echt zelf kopen! Ik ben echt helemaal verliefd geworden op die donkerblauwe trui! Die moet ik ook echt hebben, haha! Echt een heel fijne en leuk artikel! Veel liefs, Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben al jaren dol op Esprit! Al van kinds af koop ik er kleren. Dat wit hemd ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha wat leuk! Toen ik klein was kocht ik er ook echt veel! :D X

      Verwijderen
  5. De handtas en schoenen zijn echt superleuk! :) X

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety