Mijn favoriete blogs

woensdag, februari 25, 2015


Ik vind het altijd zo fijn om s'avonds als het al wat donkerder is rustig voor mijn laptop te zitten en wat te schrijven, het internet rond zoeken naar leuke blogs. Misschien dat er wel een hoop van jullie zijn die dat ook zo leuk vinden. Omdat ik er de laatste tijd weer een hoop nieuwe heb ontdekt dacht ik om ze dan ook met jullie allemaal te delen. Ik weet dat er veel zijn die nu vakantie hebben (*jaloerse blik, haha) Moest je je dus vervelen kan je op elke link in dit bericht klikken en nieuwe blogs ontdekken.

Hier gaan vooral ook blogs in het Nederlands en Engels tussen staan. Dit is dus een lijstje van blogs die ik leuk vind dus er gaat een hele variatie zijn van soorten. Ik hoop dat je ze net zo leuk vind als ik. :)



Dit was één van de eerste blogs die ik echt startte te volgen en hij is niet alleen leuk om te lezen maar ook nog eens prachtig. Echt een 'droomblog' als je het mij vraagt. Ze heeft zelf ook een youtube kanaal wat natuurlijk ook altijd leuk is. Zeker eens een kijkje nemen.

Ik waarschuw je al op voorand: deze blog is echt te mooi. Hierop kan je allerlei DIY's, webdesign, beauty en nog veel meer vinden. Ik vind deze blog vooral ook zo fijn omdat er allerlei handige tips worden uitgelegd hoe je je blog unieker en mooier kan maken. 
Misschien een blog die jullie allemaal wel kennen. Ik vind deze vooral zo leuk omdat hij lekker persoonlijk is en vooral ook leuk om te lezen. Ik volgde voor blog, haar youtube kanaal al en toen ik de blog ontdekte was ik al meteen 'verslaafd'.

Als je van kunst houdt is deze blog misschien wel ideaal voor je. Ik ontdekte hem via pinterest. Ik was dan ook meteen verliefd op de prachtige en schattige tekeningen die ze maakt. Het geeft me ook vooral veel inspiratie en zin om te schilderen en tekenen. 


Deze blog ontdekte ik niet zo heel lang geleden. Hij is dan ook Nederlandstalig en haar berichten gaan vooral over beauty. Het is gewoon een leuke en mooie blog. Zeker eens de moeite om een kijkje te nemen.

Hopelijk heb ik jullie kennis laten maken met een aantal nieuwe blogs. 
Laat me weten wat jou favoriete zijn. 

Liefs,

You Might Also Like

10 reacties

  1. Oh, superleuk artikel! Ik kende enkel Diana haar blog! Oanabefort ziet er zo leuk en inspirerend uit!daar ga ik zeker een kijkje op nemen! En natuurlijk ook op alle andere blogs! Echt hel erg leuk! Veel liefs, Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel ik kende alleen de blog van Diana nog maar! Ik ga ook eens een kijkje nemen op de andere blogs. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zitten blogs tussen die ik nog niet ken, yay! :)
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke blogs D is for Dazzle volg ik ook al een tijdje de andere kende ik nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk artikel! Ik kende ze bijna allemaal al :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hha ja ze zijn niet zo onbekend, maar vind ze nog steeds wel leuk ;) X

      Verwijderen
  6. Ik ga ze allemaal even bekijken!

    Jij hebt ook een leuke blog dus ik ben je nieuwste volger! XO

    BeantwoordenVerwijderen
  7. joliette heeft echt de meeste perfecte foto's!

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety