H A P P Y * 2 0 1 6 * en een beetje g l i t t e r

donderdag, december 31, 2015


Ola! Ik heb echt zo een leuke dagen achter de rug. gisteren heb ik nog afgesproken met een aantal geweldige mensen.( Lise, Lobke, Britt en Klaartje) Mijn eerste meeting! Hoe spannend, echt waar. De foto's en meer uitleg komen binnenkort, dus hou je maar al helemaal klaar.


Vandaag wilde ik jullie dus allemaal een heel gelukkig nieuwjaar wensen. Want ja, het is weer zover! Je kan je echt niet voorstellen hoeveel plezier ik wel niet heb gehad met het maken van deze foto's. Ze lijken misschien op het eerste zicht niet zo heel speciaal, maar ik wilde graag  met allerlei glitters blazen. Dat er zo een heel 'magische verschijning' was. (haha, maar ja in mijn hoofd zag het er dus weer heel anders uit dan in de werkelijkheid :') ) Het was in ieder geval gewoon heel leuk om te doen.

Dus bij deze een geweldige start van het nieuwe jaar. Voor dit jaar ook nog af te sluiten mag deze kleine ster de spotlight stelen. En dat vond hij helemaal niet erg geloof mij! ;)



Heel veel liefde en tot volgend jaar! xx


You Might Also Like

14 reacties

  1. Superleuke foto's! jij ook vast een gelukkig nieuwjaar ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De foto's zijn echt heel leuk geworden. Gisteren was echt super leuk, gaan we zeker nog eens doen. Een heel fijn nieuwjaar Helene, dat al je wensen mogen uitkomen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh danku! Ja gisteren was echt geweldig! moeten we zeker nog eens doen! :)

      Verwijderen
  3. Super leuk jullie meeting! Mooie fototjes ook en een heel fijn nieuw jaar toegewenst! 'X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, dat soort dingen heb ik dus ook altijd als ik een foto op voorhand plan! De foto's zijn wel superleuk geworden :) Nog een gelukkig nieuwjaar hè!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben benieuwd naar jullie meeting!! Je staat zo leuk op die foto's!! Jij ook a very happy new year!! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh wat een leuke foto's en jij ook een gelukkig nieuwjaar! :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind je foto's bijzonder mooi! Jammer dat er geen glitters te zien is, maar nu lijkt het wel of je een kusje toe blaast :). Ook fijn toch? haha! Ik wens je nog een hele fijne jaarwisseling en hopelijk zien we elkaar weer heel snel! Ik vond het trouwens nog heel gezellig om te praten met jou op de bus! <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Danku! :) Ik hoop jou ook zo snel mogelijk weer terug te zien! en het babbelen op de bus was inderdaad echt heel gezellig ;) x

      Verwijderen

BlogSociety