VAKANTIE : Papieren huizen en planten

woensdag, maart 30, 2016


En plots is het alweer vakantie. ik weet dat veel onder jullie misschien wel vonden dat het niet zo snel vooruit ging, maar ik had echt niet het gevoel dat het al zover was. Ik kijk naar buiten en zie hoe de zon nog schijnt. En dit dan nog wel om zeven uur 's avonds. Het is bijna ongeloofwaardig en toch. Ik zou nog naar buiten kunnen gaan en foto's gaan nemen, of wandelen? Echt geweldig eigenlijk. Ondanks dat ik niet kan geloven dat het al lente is voelt het toch een hele lange tijd geleden sinds ik dit 'zomer/ lente - gevoel' heb gehad. Ik geniet er zo van.

Maar genoeg over mijn hele 'tijdloos-achtige-gevoel'. Ik hoop dat jullie al enorm hebben genoten van de paasvakantie. En ik ben een beetje (héél) laat maar toch ook nog een fijn Pasen gewenst, haha. Vandaag was ik nog bezig met een stop-motion filmpje te maken. Het thema is utopie en uit papier bouw ik een hele stad. Ik ben hier al een tijdje aan bezig en vandaag zette ik het ook weer verder. Dus als jullie je afvragen waarom er plots allemaal papieren huisjes en boompjes verschijnen op mijn instagram-feed, dit is de reden. :)

Voor de rest zet ik mijn vakantie verder al wandelend in de Ardennen, tekenend en luisterend naar muziek. Wat gaan jullie nog doen deze vakantie? Of hebben jullie al gedaan? 

Liefs xx

You Might Also Like

18 reacties

 1. Ahh wat ziet dit er gaaf uit zeg! Jij ook nog een fijn pasen hoor! :) (ennee... krijgen we 't filmpje ook nog te zien, stopmotion is zo leuk!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Ik vind jouw creaties altijd zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is zo leuk! (ik ben echt enorm benieuwd naar het filmpje!) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh ik ben zo benieuwd naar je stopmotion filmpje, want hier heb ik echt een kei grote obsessie voor, haha. Zelf je eigen tekenstijl komt terug in je knipsels, woah.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je dat leuk gedaan zeg! Ik ben echt een ongelofelijke kluns met de schaar maar dit is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet dat project er leuk uit zeg! Schattig die huisjes en boompjes hihi. Veel plezier in de Ardennen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben je toch heerlijk creatief Helene! Ik ben wel benieuwd naar het filmpje hihi. Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Cool zeg! Het ziet er al heel vet uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Creatief hoor! Komt t filmpje nog een keer online?

  BeantwoordenVerwijderen