En toen was het goed weer

vrijdag, april 15, 2016


Met mijn fototoestel in de hand stap ik dit bosje door. Tussen de bloemen en bomen zet ik me eventjes neer en rust. De wind waait zo dat de witte blaadjes rond mij vliegen. Dit is dus hoe lente voelt.

Wauw, wat een zalige dagen zijn het wel niet geweest. Ik word echt meteen gelukkig wanneer ik 's morgens opsta en zie hoe een goed weer het wel niet is. Het lijkt wel of ik plots alles en heel de wereld aankan. Misschien een beetje overdreven maar toch... Ik heb het best wel gemist. 


Dit is misschien eventjes iets heel random, maar onlangs was ik nog eens door mijn kast aan het graven (ja letterlijk graven, want ik hou echt al mijn kleiding bij) en herontdekte veel kledingstukken. Zo kwam ik allemaal oude sjaaltjes tegen enzo. Ik geniet er zo van om thuis echt de raarste combinaties ermee te maken. Misschien dat ik er binnenkort wel een blogpost over wil maken. Laat me weten als jullie dit ook goed vinden. :)

Morgen zit ik terug (je kan het waarschijnlijk al raden) in de Ardennen. Dit betekent dat ik weer terug ga komen met een hele hoop foto's. Je bent al gewaarschuwd, haha.

Genieten jullie ook zo van dit goede weer?

You Might Also Like

21 reacties

  1. Oooh, spijtig dat wij geen zo'n mooie bloesems hebben, soo pretty! Leuke foto's, veel plezier in de Ardennen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa heerlijk right? Ik word zo blij van het zonnetje! Prachtige foto's, zo bij de bloemetjes! Have fun in de ardennen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zijn zulke mooie foto's! maar wat wil je nog meer met deze lieve bloesem die het uitschreeuwt dat het inderdaad LENTE is! Veel plezier in de Ardennen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer genoeg is de bloesem nu al weg, maar inderdaad: het schreeuwt gewoon lente :)

      Verwijderen
  4. Heerlijk he! Wat mooi haar heb je trouwens. Echt prachtig. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk dat lekkere weer! Ontzettend leuke foto's trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat pretty zeg, die witte top met witte bloesem<3 Supermooie foto's! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh, zo mooi die foto's! Ik ben benieuwd naar die blogpost over je nieuwe ontdekte dingen! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Danku :) En ik ga binnenkort eens wat spullen bijeenrapen en wat outfits samenstellen. Ik heb er echt al zin in haha x

      Verwijderen
  8. Hele mooie foto's! Ik houd ook zo van bloesem. Ik kan niet wachten tot de bloesem in mijn tuin uitkomt. Ik vind je kledingstijl trouwens echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jaa, ik geniet zeker van het mooie weer, zo fijn! Die bloesem op je foto's is prettyyy. En wat betreft de blogpost over kledingcombinaties, doen! Ik ben benieuwd.
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh wauw je foto's! Wat voor camera heb je? Geen analoge toch?? Je foto's hebben namelijk een hele mooie analoge uitstraling? Hoe doe je dat? Wat is je geheim hihi? Echt liefde voor je foto's <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb nog een redelijk oude canon waar ik foto's meetrek. (de canon G11) Misschien vandaar dat het analoge sfeertje komt haha :) Ik zet soms ook op photoshop een effectje erop via een 'overlay'. En danku voor het lieve complimentje x

      Verwijderen
  11. Jaaa, maak een post over rare combinaties en sjaaltjes enzo :) Rare combinaties zijn leuk en sjaaltjes ook (ik weet alleen nooit hoe ik ze moet dragen). Ik vind het zo mooi wanneer mensen een sjaaltje rond hun hoofd geknoopt hebben, maar dat lukt mij dus niet, he, haha!

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety